Andzse ▪ 24 ▪ wanderer

Kinőttem már abból, hogy tudatni akarjam mindenkivel, mit csinálok nap mint nap. Élek. Nem túl érdekes, te is azt csinálod.
Arról írok inkább amit gondolok, amit érzek, amit szeretek és amit nem.

 

i wanted it bad

Akiknek nincs kedvük bóklászni...
//  szösszenetek
//  képek
//  versek
//   könyvkritika 

 

 
chosen ones

GABRIEL  ▪  PAKI  ▪  JONS
EDDIE
  ▪  FIZZU  ▪  MONA
  ▪  GUULE  ▪    

 
still fighting for peace
 
Lets be clear
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
wont close my eyes
Friss bejegyzések
2016.08.27. 21:29
2015.03.25. 19:48
2014.09.06. 15:07
2014.08.25. 21:44
2014.08.04. 19:57
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
elastic hearts
Indulás: 2014-10-30
 

counter for blogger

i have known this song before

Már az álmok sem a régiek.

Már az álmok sem a régiek.
Már nem bújhatok sietve puha ölükbe a szorongó napokon, menedéket keresve. Nem cirógatják nyugtatón a fejem búbját és nem játszanak a hajtincseimmel. Már nem fogadnak be. Mintha óvatosan eltolnának azt mondogatva "Ne menekülj". Én pedig nem értem mi változott. Talán kihasználtam őket. Túl sokat rohantam hozzájuk kétségbeesetten, nyugalmat keresve és egyszerűen elhasználtam minden lehetőségem. Ennyi volt kiszabva.
Úgy tűntek el, hogy szinte észre sem vettem. Napról-napra, mígnem azon kaptam magam, hogy egyedül fekszem a sötétben. Mintha ennek így kellene lennie. Nem olyan rossz, de azért érzem a hiányt.  A gyerekek is megszokják egy idő után, hogy a jóéjt puszik megritkulnak, majd végleg elmaradnak. De azért mindig emlékezni fognak rá, hogy valaha kaptak. Mert valahogy - még ha csak rövid időre is,- könnyebbnek tűnt tőlük minden.

http://data3.whicdn.com/images/161304833/large.jpg

Címkék: deepinside
2012.11.13. 19:08, Andzse

Annyi idő után végre szabad volt. Semmi nem tartotta már a földön. A láncai eltűntek, mintha soha nem is lettek volna, eltűnt az ólmos súly, eltűntek a lelkét is fogva tartó béklyók. 
Ő meg csak állt ott tovább. Állt és nézte az eget, mint ahogy azt annyi ideje tette már. Mintha még mindig láthatatlan kezek, láthatatlan láncok tartanák ott.
Meg akartam kérdezni mi a baj, miért nem megy, hiszen szabad, az isten szerelmére, mehet, amerre lát, amerre csak akar, hát menjen már! De nem kellett kérdeznem. Rám nézett, szemeiben a lemondás teljességével és egészen halkan azt mondta:
- Elfelejtettem repülni...

Címkék: deepinside
2012.06.25. 19:11, Andzse

ha kérdeznél...

Ha kérdeznél, én elmondanék mindent.

Kiteregetném piszkosfehér lelkem, hogy a fűben heverve együtt számoljuk rajta a sötét foltokat. Sorra venném veled mindet: melyiket égette szó, melyiket ütötte tett, melyiket mocskolta ember és melyiket az élet. De a legtöbbre azt mondanám: "én voltam" - azzal, hogy fejvesztve harcoltam, futottam vakon és elbuktam. Mint kisgyerek, ha a játék hevében elvéti a lépést és kiszakad térdén a nadrág. Rojtos hasadás marad minden esés után.
De valahogy jó ez így. 
Mit mondanék, ha patyolat volna? Mi lennék én magam, ha makulátlan maradt volna mindezidáig? És min sütne át egy-egy napsugár, ha nem volna az a pár, így-úgy szerzett lyukadás?

Kérdezz, és én elmondok mindent.

Címkék: deepinside
2012.03.25. 19:16, Andzse
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints