Andzse ▪ 24 ▪ wanderer

Kinőttem már abból, hogy tudatni akarjam mindenkivel, mit csinálok nap mint nap. Élek. Nem túl érdekes, te is azt csinálod.
Arról írok inkább amit gondolok, amit érzek, amit szeretek és amit nem.

 

i wanted it bad

Akiknek nincs kedvük bóklászni...
//  szösszenetek
//  képek
//  versek
//   könyvkritika 

 

 
chosen ones

GABRIEL  ▪  PAKI  ▪  JONS
EDDIE
  ▪  FIZZU  ▪  MONA
  ▪  GUULE  ▪    

 
still fighting for peace
 
Lets be clear
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
wont close my eyes
Friss bejegyzések
2016.08.27. 21:29
2015.03.25. 19:48
2014.09.06. 15:07
2014.08.25. 21:44
2014.08.04. 19:57
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
elastic hearts
Indulás: 2014-10-30
 

counter for blogger

i have known this song before

Már az álmok sem a régiek.

Már az álmok sem a régiek.
Már nem bújhatok sietve puha ölükbe a szorongó napokon, menedéket keresve. Nem cirógatják nyugtatón a fejem búbját és nem játszanak a hajtincseimmel. Már nem fogadnak be. Mintha óvatosan eltolnának azt mondogatva "Ne menekülj". Én pedig nem értem mi változott. Talán kihasználtam őket. Túl sokat rohantam hozzájuk kétségbeesetten, nyugalmat keresve és egyszerűen elhasználtam minden lehetőségem. Ennyi volt kiszabva.
Úgy tűntek el, hogy szinte észre sem vettem. Napról-napra, mígnem azon kaptam magam, hogy egyedül fekszem a sötétben. Mintha ennek így kellene lennie. Nem olyan rossz, de azért érzem a hiányt.  A gyerekek is megszokják egy idő után, hogy a jóéjt puszik megritkulnak, majd végleg elmaradnak. De azért mindig emlékezni fognak rá, hogy valaha kaptak. Mert valahogy - még ha csak rövid időre is,- könnyebbnek tűnt tőlük minden.

http://data3.whicdn.com/images/161304833/large.jpg

Címkék: deepinside
2012.11.13. 19:08, Andzse

Annyi idő után végre szabad volt. Semmi nem tartotta már a földön. A láncai eltűntek, mintha soha nem is lettek volna, eltűnt az ólmos súly, eltűntek a lelkét is fogva tartó béklyók. 
Ő meg csak állt ott tovább. Állt és nézte az eget, mint ahogy azt annyi ideje tette már. Mintha még mindig láthatatlan kezek, láthatatlan láncok tartanák ott.
Meg akartam kérdezni mi a baj, miért nem megy, hiszen szabad, az isten szerelmére, mehet, amerre lát, amerre csak akar, hát menjen már! De nem kellett kérdeznem. Rám nézett, szemeiben a lemondás teljességével és egészen halkan azt mondta:
- Elfelejtettem repülni...

Címkék: deepinside
2012.06.25. 19:11, Andzse

ha kérdeznél...

Ha kérdeznél, én elmondanék mindent.

Kiteregetném piszkosfehér lelkem, hogy a fűben heverve együtt számoljuk rajta a sötét foltokat. Sorra venném veled mindet: melyiket égette szó, melyiket ütötte tett, melyiket mocskolta ember és melyiket az élet. De a legtöbbre azt mondanám: "én voltam" - azzal, hogy fejvesztve harcoltam, futottam vakon és elbuktam. Mint kisgyerek, ha a játék hevében elvéti a lépést és kiszakad térdén a nadrág. Rojtos hasadás marad minden esés után.
De valahogy jó ez így. 
Mit mondanék, ha patyolat volna? Mi lennék én magam, ha makulátlan maradt volna mindezidáig? És min sütne át egy-egy napsugár, ha nem volna az a pár, így-úgy szerzett lyukadás?

Kérdezz, és én elmondok mindent.

Címkék: deepinside
2012.03.25. 19:16, Andzse
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 


Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen    *****    WISE-VOGUE | SZISSZ ÉS KLAU BLOGJA TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA // WISE-VOGUE // WISE-VOGUE